ajuta-si-tu-2Ajuta si tu. Implica-te! Afla mai jos cum poti sa ajuti LEFA.

20% din impozitul pe profit

Daca reprezinti o companie si doresti sa donezi suma aferentă celor 20% din impozitul pe profit pentru a ne ajuta sa implementam proiectele noastre “Educatie pentru viata” si “Educatie pentru suflet” trebuie sa sti ca un simplu contract de sponsorizare este suficient si ca aceste cheltuieli sunt deductibile.

2% din impozitul pe venit

Redirecţioneaza 2% din impozitul pe veniturile obţinute în anul anterior către un ONG! Practic, in loc sa dai statului acesti bani, creditezi un ong care, prin activitatile sale, rezolva o problema sociala in locul statului.
Devii astfel responsabil si implicat, nu doar generos. Daca vei hotari ca vei da cei 2% asociatiei Life Education
for All inseamna ca educatia copiilor se numara printre valorile tale de viata.”

Daca detii venituri doar din salariu te rugam sa descarci şi sa completezi formularul 230, apoi sa îl depui sau îl trimiţi prin poştă, cu scrisoare recomandată, la Administraţia Finanţelor Publice a localităţii in care ai domiciliul.

Daca ai venituri din alte surse (chirii, venituri obtinute ca PFA) te rugam sa descarci şi sa completezi formularul 200, apoi sa îl depui sau sa îl trimiţi prin poştă, cu scrisoare recomandată, la Administraţia Finanţelor Publice a localităţii in care ai domiciliul.

Donatii online

Donatii recurente

Pentru ca noi sa ne continuam proiectele, avem nevoie de sustinere constanta. Daca fiecare dintre noi am alege o cauza in care credem si am dona o suma de bani modica-sa zicem 20 lei/luna in mod constant, s-ar rezolva multe dintre problemele societatii deoarece suntem mult mai multi noi cei care avem decat cei care n-au. Asadar, dacă utilizezi online banking, ai posibilitatea de a seta plăţi recurente pentru o suma de bani pe care vrei să o donezi, si pentru perioada pentru care vrei să devii donator recurent. Si pentru ca este important sa decizi si destinatia banilor, te rugam sa alegi unul dintre proiectele LEFA si sa mentionezi ca “natura platii” ca acei bani se vor duce catre respectivul proiect. Te vom tine la curent cu activitatile si rezultatele respectivului proiect.

Tot ce trebuie sa faci dupa ce setezi plata recurenta, este sa completezi datele referitoare la destinatarul banilor:
Nume: Life Education for All
Cod Fiscal: 33846864
Cont (RON): RO69btrlroncrt0268430201
Banca: Banca Transilvania Cluj