ajuta-si-tu-2Ajuta si tu. Implica-te! Afla mai jos cum poti sa ajuti LEFA.

20% din impozitul pe profit

Daca reprezinti o companie si doresti sa donezi suma aferentă celor 20% din impozitul pe profit pentru a ne ajuta sa implementam proiectele noastre “Educatie pentru viata” si “Educatie pentru suflet” trebuie sa sti ca un simplu contract de sponsorizare este suficient si ca aceste cheltuieli sunt deductibile.

2% din impozitul pe venit

Redirecţioneaza 2% din impozitul pe veniturile obţinute în anul anterior către un ONG! Practic, in loc sa dai statului acesti bani, finantezi un ONG care, prin activitatile sale, rezolva o problema sociala in locul statului. Devii astfel responsabil si implicat, nu doar generos. Daca vei hotari ca vei da cei 2% asociatiei Life Education for All inseamna ca educatia copiilor se numara printre valorile tale de viata.

Pentru a redirectiona 2% din impozitul pe venit completeaza declaratia unica si depune-o la ANAF in termenele indicate. In sectiunea I.6.2 completeaza urmatoarele date de identificare a entitatii nonprofit:
1. Denumire entitate nonprofit: Life Education for All
2. Cod de identificare fiscala: 33846864
3. Cont bancar (IBAN): RO69BTRLRONCRT0268430201

Donatii online

Daca vrei sa-ti daruiesti ziua de nastere pentru unul dintre cele 2 proiecte ale LEFA, o poti face accesand Galantom.
galantom

Daca vrei sa sustii unul dintre proiectele noastre, o poti face si pe Bursa binelui.
bursabinelui

De asemenea, pentru renovarea clinicii Pediatrie 1 din Cluj-Napoca avem si o strangere de fonduri pe Facebook.
facebook

Donatii recurente
Pentru ca noi sa ne continuam proiectele, avem nevoie de sustinere constanta. Daca fiecare dintre noi am alege o cauza in care credem si am dona o suma de bani modica-sa zicem 20 lei/luna in mod constant, s-ar rezolva multe dintre problemele societatii deoarece suntem mult mai multi noi cei care avem decat cei care n-au. Asadar, dacă utilizezi online banking, ai posibilitatea de a seta plăţi recurente pentru o suma de bani pe care vrei să o donezi, si pentru perioada pentru care vrei să devii donator recurent. Si pentru ca este important sa decizi si destinatia banilor, te rugam sa alegi unul dintre proiectele LEFA si sa mentionezi ca “natura platii” ca acei bani se vor duce catre respectivul proiect. Te vom tine la curent cu activitatile si rezultatele respectivului proiect.

Tot ce trebuie sa faci dupa ce setezi plata recurenta, este sa completezi datele referitoare la destinatarul banilor:
Nume: Life Education for All
Cod Fiscal: 33846864
Cont RON: RO69BTRLRONCRT0268430201
Cont EUR: RO19BTRLEURCRT0268430201
Banca: Banca Transilvania Cluj

Debitare directa
LEFA este acreditata pentru mandate de debit direct. Daca doresti sa semnezi un astfel de mandat pentru o suma minima de 15 lei pe luna pentru o perioada de minim 1 an, scrie-ne si iti vom trimite mandatul pentru completare si semnare. Tot ce trebuie sa faci este sa lasi in cont suma respectiva pt a o putea debita banca.