despre-noiLEFA s-a infiintat in octombrie 2014 din necesitatea unui vis care se cerea implinit. Visul nostru este ca noi si copiii nostri sa traim intr-o lume mai buna. Si pentru ca lumea este formata practic din fiecare dintre noi, contributia fiecaruia dintre noi este esentiala. Iar noi ne-am gandit sa contribuim acolo unde avem competente si unde credem ca schimbarea se poate produce; adica in educatia copiilor si a tinerilor.

Primul nostru vis, acela de a realiza un film artistic educativ destinat copiilor care sa-i invete despre adevaratele valori, a nascut alte vise care au prins contur in cele doua proiecte ale noastre “Educatie pentru viata” si “Educatie pentru suflet”. Puteti citi mai multe despre ele in sectiunea “Proiectele noastre”.

Desi suntem inca mici, visele noastre sunt mari. Si pentru ca credem in utilitatea proiectelor noastre suntem convinsi ca vom reusi sa facem diferenta.

Echipa Life Education for All


Echipa

oana-mindrutOana Mindrut, Presedinte
“Iubesc cuvintele, de aceea sunt om de comunicare. Iubesc oamenii, de aceea am fost voluntar in multe proiecte umanitare. Sunt un om norocos care a primit mult din partea celorlati de-a lungul vietii de aceea cred ca trebuie sa dau si eu altora care au nevoie. Sunt un om care crede in puterea educatiei de a schimba lumea intr-una mai buna, de aceea am infiintat asociatia Life Education for All.”


Teampau PetrutaTeampau Petruta, Membru fondator
Petruta Teampau este lector in catedra de Stiinte Politice a Facultatii de Stiinte Politice, Administrative Si ale Comunicarii, UBB. Cluj, unde preda cursuri de Antropologie politica, Studii de gen, Metodologie calitativa. Este doctor in antropologie culturala al aceleiasi universitati, cu teza “Corp Si discurs ideologic in România post-comunista” (2008). A participat in diferite proiecte internationale de cercetare: „Nature, culture and planning in the Danube Delta” (2006 – 2009); “Teaching Anthropology: Means and Meaning”, Reset project (Regional Seminar for Excellency in Teaching), HESP (2003 – 2006); “Teaching Gender in Eastern Europe”, HESP (2005 – 2008); de asemenea, a participat in mai multe proiecte de cercetare colaborativa cu Fundatia World Vision (pe tema abandonului scolar in Romania, Octombrie 2014 – Aprilie 2015), cu FDSC (Septembrie 2013-Martie 2014, pe tema discursului instigator la ura in Romania), cu Fundatia Noi Orizonturi (Februarie – Septembrie 2012, pe teme de educatie non-formala). Publica in domeniul antropologiei urbane si al studiilor de gen.


Servicii oferite

Ca sa putem implementa, in mod gratuit, proiectele asociatiei, oferim expertiza noastra contra cost, pentru cei care au nevoie de serviciile noastre si vor sa cotribuie astfel, indirect, la indeplinirea misiunii LEFA.

Cursuri:
> Formare formatori
> Comunicare interpersonala
> Bune maniere pentru copii
> Managementul Performantei
> Business Protocol
> Comunicare organizationala
> Relatii Publice

Daca sunteti interesati in livrarea unuia dintre cursurile noastre, contactati-ne si va vom face o oferta personalizata, in functie de nevoile voastre.