+4 0727 648 946

ECO-Școala

Visul nostru încă neîmplinit este să ajutăm școlile să devină “verzi” prin montarea de robineți și sistem de iluminat cu senzori, prin amenajarea de acoperișuri verzi, prin dotarea cu pubele pentru colectare selectivă și stații de compost, prin amenajarea de grădini experiențiale și de grădini și miniparcuri în curțile acestora.
0
Donors
0.00 Lei
Donated
Contribuie acum

Login

Follow

Cum a ajuns proiectul în atenția noastră?

Este foarte important pentru noi, pe lângă atelierele de educație de mediu pe care le organizăm împreună cu Asociația Natura Vie, să creăm contextul pentru ca elevii să învețe de mici aspectele practice care țin de protejarea naturii.

Fiind un proiect de anvergură, avem nevoie de tot sprijinul vostru pentru a deveni realitate.

Școala Gimnazială Răchițele este prima școală dotată în proiectul „Eco Școala” cu o seră pentru o gradină experențială, cu puieți de arbori și plante, cu robineți cu senzori de mișcare la băi, cu becuri led cu senzori de mișcare pentru economia de apă și de curent, cu compostor și spațiu de colectare a bateriilor uzate și a hârtiei. De asemenea, elevii școlii vor beneficia de câteva ateliere de educație pentru mediu pe teme importante cum ar fi: ecologizarea, colectarea selectivă, risipa alimentară etc.