+4 0727 648 946

Educație pentru viață

Este primul proiect al nostru, îl facem anual și am reușit să avem pană acum 7 ediții în care au participat zeci de voluntari și 150 de tineri din sistemul de protectie pe care i-am ajutat să-și descopere și valorifice potențialul. Pe o parte dintre acești tineri i-am susținut financiar pe toată perioada facultății fiind bursieri LEFA și acum sunt pe picioarele lor. Și suntem mandri de asta!
0
Donors
0.00 Lei
Donated
Contribuie acum

Login

Follow

Cum a ajuns proiectul în atenția noastră?

Pentru că nu putem schimba cu totul înfățișarea școlilor, acest proiect își propune existența unui spațiu în fiecare școală în care copiii și chiar și profesorii să poată intra cand vor să-și înlăture greutatea zdrobitoare a armurii pe care sunt nevoiți să o poarte zilnic. Un spațiu în care să poată respira liniștiți, să exploreze cine sunt ei cu adevărat, să-și confrunte deschis vulnerabilitatea și să-și linisteasca mintea.

Este singura lor șansă pentru a-și depăși condiția și de a rămâne în grija statului pana la 26 de ani. Astfel, la 18 ani sau când termină școala, acești tineri ajung pe străzi sau să se descurce singuri și foarte mulți dintre ei se pierd iar majoritatea nu vor face o facultate.

Sponsori: Netmatch