“Educatie pentru suflet” este un proiect de educatie nonformala dedicat copiilor intre 5-10 ani. Deocamdata acest proiect este pilotat prin activitatile desfasurate in mod voluntar de asociatie in cadrul “Scoala-Saptamana Altfel” si in regim privat pentru diverse afterschool-uri si scoli private.

Ne dorim sa includem acest program printre disciplinele optionale in curricula scolara a ciclului primar iar pentru aceasta intentionam sa semnam un parteneriat cu Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice si sa gasim o finantare publica sau privata pentru a pilota acest program pe parcursul unui an scolar. In cadrul acestei pilotari vom putea dezvolta intreaga curricula si manualul “Educatie pentru suflet” precum si materialele didactice necesare invatatorilor pentru activitatea de predare.

Urmatorul pas va fi sa formam invatatorii care vor fi interesati in a preda aceasta disciplina si sa promovam utilitatea acestui program care le va dezvolta copiilor calitati ca: altruismul, bunatatea, asertivitatea, inteligenta emotionala, creativitatea.