+4 0727 648 946

Acasă

Cazare gratuită pentru persoanele bolnave

Detalii proiect

Timp de 2 ani, în perioada 2018-2020, am cazat gratuit, într-un apartament închiriat, aproape 100 de părinți cu copii bolnavi care au venit la Cluj pentru tratamente medicale din toate colțurile țării.

Beneficiari:Copiii bolnavi cronici
Perioada:2018 - 2020

Povestea proiectului

Totul a început cand sora Speranței, una din fetițele internate pe secția de oncopediatrie de la Pedi 2 ne-a rugat să-i găsim o gazdă “care să nu coste mult” pentru zilele în care venea de la Baia Mare la Cluj cu sora ei la chimio. Atunci am realizat cat de mulți părinți ar avea nevoie de o cazare gratuită cand vin cu copilul bolnav la Cluj de prin alte locuri din țară.

Am închiriat la început un apartament cu 3 dormitoare  și 2 băi pe care l-am dotat cu tot ce a fost necesar pentru a face pentru părinți  și copii  șederea cat mai confortabilă. În al doilea an, deoarece bugetul nu ne mai permitea, am închiriat un apartament cu 2 camere în centrul orașului, lângă clinici. Suntem recunoscători că am reușit să ajutăm peste 100 de oameni care au beneficiat de cazarea în apartamentul ACASĂ.

Media

Mulțumiri

Acest proiect a fost finanțat din contribuțiile recurente a peste 50 de oameni care au înțeles necesitatea sa. Le mulțumim!