+4 0727 648 946

Bursele educaționale LEFA

Bursele educaționale LEFA

Există atât de mulți copii și tineri care vor să facă școală dar nu au posibilități materiale și, astfel, din cauza banilor lipsă li se retează aripile. Noi sprijinim anual 10 astfel de cazuri, fie că vorbim de copii bolnavi cronic, copii din familii monoparentale sau tineri din centrele de plasament care urmează o facultate.

Vrei să ajuți și tu?
Donează pentru acest proiect

Suportul tău financiar este vital pentru noi. Promitem că respectăm cele mai înalte standarde de calitate și etică în activitatea noastră.

25 Lei50 Lei100 LeiAlta suma

Cum a ajuns proiectul în atenția noastră?

Am sprijinit până acum prin Bursele educaționale LEFA 30 de copii și tineri care au avut nevoie de acest ajutor pentru a-și continua școala. Copiii ajutați trebuie obligatoriu să-și continue școala și să facă parte din una din aceste categorii: copii bolnavi cronic, copii din familii monoparentale și tineri din centrele de plasament care vor să facă o facultate.

Am mai ajutat, de-a lungul timpului, și 10 elevi din Nepal și 6 elevi din India cu banii necesari pentru a-și finaliza studiile. Ne dorim, în continuare, să ajutăm și copiii din țări mai sărace decât a noastră să aibă șansa unei educații.

Dacă dorești să fii sponsorul unui astfel de copil pe toată perioada școlii, te rugăm să ne contactezi la adresa de email office@lifeeducationforall.org sau la numărul de telefon +4 0727 648 946.