+4 0727 648 946

Despre noi

Cine suntem?

Asociația Life Education for All (LEFA) s-a înființat în octombrie 2014 din necesitatea unui vis care se cerea împlinit. Visul nostru este ca noi și copiii noștri să trăim într-o lume mai bună. Și pentru că lumea este formată practic din fiecare dintre noi, implicarea fiecăruia dintre noi este esențială. Iar noi ne-am gândit să contribuim acolo unde avem competențe și unde credem că schimbarea se poate produce; adică în educația copiilor și a tinerilor.

Educație Nonformală

Prin proiectele noastre sprijinim educația nonformală pentru latura ei practică și ludică.

Dotarea școlilor

Dotăm școlile, îndeosebi pe cele din mediul rural, cu mobilier, aparatură, cărți, echipamente și spații de învățare în aer liber și spații de relaxare.

Burse educaționale

Acordăm anual unor copii și tineri defavorizați din România și din alte țări sărace bursele LEFA pentru a-i sprijini să termine școala.

Unde se duc banii dvs.?

Pentru că transparența este una dintre valorile noastre și suntem o asociație caritabilă 100%, 85% din bani merg spre proiectele noastre și spre beneficiarii noștri direcți: copiii și școlile, 5% îi folosim pentru promovare și 10% sunt utilizați pentru cheltuieli administrative.

Misiunea noastră

Life Education for All s-a născut acum 7 ani dintr-un vis care se cerea împlinit – acela ca toți copiii lumii să fie fericiți. Ne-am crescut visul cu zâmbetele copiilor bolnavi cronic cu care ne-am jucat în spitale în sutele de ore de art-terapie și cu bucuria miilor de copii din cele peste 25 de școli pe care le-am renovat sau dotat cu mobilier, aparatură sau spații de învatare în aer liber. N-am ajuns la toți copiii lumii dar suntem recunoscători că le-am fost alături, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp, copiilor refugiaților sirieni, copiilor săraci din Nepal și India pe care i-am ajutat în cele 3 expediții umanitare în care am participat.

Am crescut aripi și am pus umărul la schimbarea destinului câtorva din sutele de tineri din centrele de plasament cu care am lucrat de-a lungul timpului. Am alinat grija și dorul de copilărie pentru miile de copii bolnavi care au beneficiat de dotarea saloanelor cu audioteci din 20 de spitale din țară și pentru sutele de părinți pe care i-am cazat gratuit în apartamentul ACASĂ ca să le fie aproape copiilor lor internați. Am putut să facem bine doar cu ajutorul oamenilor buni care ne-au susținut constant și cu care am crescut împreună visuri, proiecte și fericire.

Fii și tu un donator de suflet!