+4 0727 648 946

Termeni și condiții

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. Life Education for All își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în aceast pagină.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea si reprezintă intelegerea dintre părti.

Relația dintre parti este guvernata de următoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionistii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protectia consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comerțul electronic

Asociația Life Education for All garantează utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.lifeeducationforall.org si www.calitateineducatie.ro si nu ii conferă dreptul de a descărca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului www.lifeeducationforall.org și www.calitateineducatie.ro, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea Life Education for All și este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală si industrială. Folosirea fără acordul Life Education for All a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Domeniul calitateineducatie.ro si lifeeducationforall.org este detinut de catre Life Education for All. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, în forma directă sau „ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fără permisiunea prealabilă scrisă este interzisă și se pedepsește conform legii.