+4 0727 648 946

Devino voluntar

Hai să ajutăm împreună!

Dacă ești un om care vrea sa dea sens vieții sale și are minim 2 ore pe săptamănă disponibilitatea de a ajuta concret, în mod voluntar, proiectele noastre, dă-ne de știre sa vedem cu putem colabora.

 

Dacă ești reprezentantul unei companii și îți dorești să-i implice pe colegii tăi într-o acțiune de voluntariat, să știi că mai tot timpul avem nevoie de o mână de ajutor fie ca zugrăvim sau pictăm vreo scoală, fie că renovăm vreo gradiniță, fie ca ajutăm niște copii să recupereze materia școlară. Dă-ne de veste și găsim un proiect de voluntariat pe care colegii tăi si-l vor aminti cu drag.

Beneficii

În voluntariat nu se știe niciodată cine este mai caștigat, cel care ajută sau cel care primește ajutorul. Noi nu credem că există nimic mai implinitor și mai cu sens decat să te pui, din cand în cand, în slujba celor care au nevoie de ajutor. Iar în interacțiunea cu copiii veți primi multă energie pozitivă!

 • Vrei sa te implici și să schimbi lucrurile care te deranjează
 • Îți pasă de ceilalți cel puțin la fel de mult decat de tine și cei dragi
 • Vrei să oferi din timpul și din expertiza ta copiilor
 • Te-ai săturat doar să critici “sistemul” și vrei să-ți faci partea
 • Când Dumnezeu te iubește, îți creează oportunitatea să faci un lucru bun. Mi-a creat-o și mie, prin faptul că am întâlnit-o pe Oana Mîndruț. Doi ani de zile, am colaborat foarte bine, am trăit alături de copii și de echipa de voluntari  experiențe unice… de la lacrimi de durere și neputință în fața bolii și a morții, pînă la hohote de ras și bucurie atunci cînd EI, copiii SUPEREROI  reușeau! Aș îndemna pe toată lumea să facă voluntariat, să ofere puțin din timpul vieții lor, pentru că e atîta nevoie de bunătate pe lumea asta, și abia cînd dăruiești sau împarți cu cel în nevoie te simți cu adevărat fericit și împlinit. Mulțumesc Oana, mulțumesc LEFA!

  Georgeta Petrovan
  Voluntar, LEFA
 • Voluntariatul în cadrul LEFA a venit cu încrederea că oamenii păstrează fărâme de bunătate, dincolo de valul greu al unei societăți consumeriste, insensibile la neputința mută a semenilor noștri. Lefa este ca o grădină a sufletelor în care semănăm cu blândețe și înțelegere semințele onestității, ale încrederii că da, schimbarea este posibilă, trebuie doar să vrei și să nu renunți niciodată! Lefa este despre altruism, curaj asumat, împletit cu puterea de a rămâne autentic, cu o minte deschisă, flexibilă în raport cu oameni, culturi, obiceiuri, perspective noi.

  Maria Gheorghiu
  Voluntar, LEFA

Dorești să te implici?

Adresa noastră:

Ciucea, str. Principala 156,

Cluj-Napoca

  Campurile marcate cu * sunt obligatorii.