+4 0727 648 946

Magic Healing Garden

Amenajare spații de relaxare pentru copii

Detalii proiect

Proiectul “Grădini terapeutice pentru copiii bolnavi” a fost un alt proiect inovator al nostru prin care am amenajat 2 grădini terapeutice și 2 spații de joacă și de relaxare în curțile clinicilor Pediatrie 3 și Psihiatrie Infantilă din Cluj Napoca. Ne-am dorit ca acei copii care au condiția necesară să petreacă măcar o oră pe zi în aer liber să aibă un loc în care să se joace în curtea spitalului.

Beneficiari:Mii de copii internați de-a lungul timpului în cele 2 spitale
Perioada:2018
Echipa:Angajații Mol România, Orsolya Borsai, Geta Petrovan, Vera Dan, Oana Mîndruț

Povestea proiectului

Cunoscând foarte bine nevoile copiilor internați în clinicile de pediatrie din Cluj, am propus partenerului MOL România acest proiect în care s-au implicat nu doar financiar ci și cu voluntari. Am realizat 2 spații de joacă și 2 gradini terapeutice în curțile clinicilor Pediatrie 3 și Psihiatrie Pediatrică din Cluj.

Am plantat flori, arbori și viță de vie ornamentală, am reparat zidul exterior al curții de la Pedi 3, am adus, cu ajutorul Primăriei Cluj-Napoca mese si bănci pentru exterior, am realizat o alee terapeutică  în curtea Clinicii de Psihiatrie Pediatrică, spre bucuria copiilor care pot petrece de acum măcar câte o oră în aer liber atunci cand vremea și starea sănătății le-o permite.

Media

Mulțumiri

Mol România, Primăria Cluj-Napoca