+4 0727 648 946

Orice copil are dreptul la zâmbet, joacă, educație

Voluntariate internaționale

Detalii proiect

Deoarece pentru noi nu există “copiii noștri” și “copiii lor” și nici granițe pentru a face bine, ne-am dorit să ajutăm si copiii din țări sărace sau aflate în conflict armat.

Beneficiari:Peste 500 de copii
Perioada:2014 - 2016 - 2017
Echipa:Voluntari LEFA

Povestea proiectului

Primul voluntariat a fost cel din India unde am voluntariat în cadrul Tibetan Childrens Village Dharamsala pentru aproximativ 200 de copii de toate varstele cu care am făcut activități de educație nonformală.

Cel de-al doilea voluntariat a fost pentru copiii refugiați sirieni din tabără de refugiați din Kalochori (Grecia) unde am construit un spațiu de învățare, am donat rechizite, jucării, cărți în limba arabă și în limba engleză și am făcut cu copiii ore de limba engleză.

Cel de-al treilea voluntariat internațional a fost in Nepal, in Kathmandu la Yubak Secondary School unde am renovat o grădiniță si am făcut ore de limba engleză cu elevii. Am donat și rechizite elevilor școlii.

Media

Mulțumiri

Voluntarilor (Oana Mîndruț, Lavinia Campan, Petruța Teampau, Lorand Tiron), donatorilor persoane fizice care au cumpărat obiecte sau au donat bani pentru aceste proiecte și sponsorilor care au susținut educația a 15 copii din India și Nepal.