+4 0727 648 946

Renovări / Dotări spitale

SĂNĂTATE

Detalii proiect

Am renovat / zugrăvit / pictat 3 clinici de pediatrie din Cluj și am dotat 5 spitale cu aparatură, mobilier și consumabile.

Beneficiari:Mii de copii internați anual în cadrul celor 5 spitale din Cluj-Napoca
Perioada:2018 - 2019
Echipa:Angajații Yardi, angajații Betfair, angajații SDL, voluntari LEFA, studenți de la Universitatea de Artă și Design Cluj

Povestea proiectului

N-am rămas insensibili la multele nevoi pe care le-au avut spitalele de copii din Cluj și ne-am implicat să rezolvăm parte din ele timp de 4 ani de zile cat am derulat cu LEFA proiecte în domeniul sănătătii.

Am pictat clinica Pediatrie 2 și etajul de copii de la Spitalul de Boli Infecțioase și am zugrăvit clinica Pediatrie 1 din Cluj Napoca. Am refăcut zidul exterior al curții Clinicii pediatrie 3 din Cluj Napoca.

Am dotat cu jaluzele, mobilier, aparatură medicală, dispensere de sapun, gresie/faianță, aparatură pentru kinetoterapie, televizoare, frigidere, perne, pături, așternuturi de pat 5 clinici de pediatrie din Cluj.

Mulțumiri

IMARCOM (Ramona Cioranu), Fundația Alma Mater Napocensis, zecilor de voluntari care au pictat și sutelor de donatori persoane fizice care au donat pentru aceste proiecte.